Εταιρεία

Η EXXOLAR είναι μια εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο των ΑΠΕ δημιουργώντας το δικό της φωτοβολταϊκό πάρκο,ένα από τα πρώτα στην Ελλάδα, το οποί ο βρίσκεται σε λειτουργία, και με απόδοση μάλιστα πέραν του προσδόκιμου, από τον Απρίλιο του 2008. Με κεντρικά γραφεία στη Χαλκίδα και υποκατάστημα στην Αθήνα, η εταιρία δραστηριοποιείται από το 2006 αποκλειστικά στο χώρο των φωτοβολταϊκών, πράγμα που την καθιστά ανταγωνιστική από άποψης παροχής αξιόπιστων και ποιοτικών λύσεων στην υλοποίηση ενός έργου.


Η έγκαιρη ανάπτυξη της επαγγελματικής δραστηριότητας μας με αυτόν τον τόσο εξειδικευμένο τομέα στην παραγωγή ενέργειας, μας καθιστά ήδη έμπειρους και τεχνολογικά άρτιους στις μελέτες και εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων, αυτόνομων (για οικιακή χρήση) ή διασυνδεδεμένων (για παραγωγή και πώληση ενέργειας).

Οι ιδρυτές και τα στελέχη της εταιρίας είναι Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι και Πολιτικοί Μηχανικοί, που διαθέτουν εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο. Το Τεχνικό προσωπικό της εταιρίας, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες και εργάτες, είναι άρτια εκπαιδευμένο και ήδη διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε κάθε είδους εγκατάσταση. Το δίκτυο εξωτερικών συνεργατών περιλαμβάνει εξειδικευμένους στο χώρο Νομικούς Συμβούλους, Οικονομολόγους και Σύμβουλους Επενδύσεων. Επίσης, συνεργαζόμαστε με εταιρία συστημάτων ασφαλείας φωτοβολταϊκών πάρκων, καθώς και με γνωστή ασφαλιστική εταιρία.


Η παρουσία των στελεχών μας σε εκθέσεις σε όλη την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, μας καθιστά συνεχώς ενήμερους σε νέες τεχνολογίες, τις οποίες με την πρώτη ευκαιρία εφαρμόζουμε. Εξάλλου εκπρόσωποι της εταιρίας μεταβαίνουν συχνά σε πάρκα, σε εγκαταστάσεις του εξωτερικού, σε εκθέσεις και εργοστάσια παραγωγής φωτοβολταϊκών, ενώ παρακολουθούν πιστοποιημένα σεμινάρια για βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας.

Όσον αφορά τα προϊόντα και τα μηχανήματα, η εταιρία μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος μεγάλων οίκων του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στη διεθνή αγορά, και μπορούμε να εγγυηθούμε για μία ταχύτατη και ανταγωνιστική σε τιμές προμήθεια υλικών και εξοπλισμού. Μπορούμε να πετύχουμε άμεση παράδοση σε Φωτοβολταϊκά πλαίσια ( panels ), συστήματα στήριξης σταθερά ή με tracking systems, και μετατροπείς ισχύος ( inverters ), και γενικά όλων των εξαρτημάτων που χρειάζεται μια εγκατάσταση για να λειτουργήσει. Άλλωστε διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε αποθήκες της εταιρίας μας, διαφόρων μεγάλων Ευρωπαϊκών εταιριών.


Οι εργασίες της εγκατάστασης του εξοπλισμού και η ηλεκτρολογική συνδεσμολογία γίνονται πάντα από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και η επίβλεψη όλων των εργασιών γίνεται από έμπειρο και καταρτισμένο Διπλωματούχο Μηχανικό, ο οποίος ορίζεται υπεύθυνος του έργου.

Η εταιρία μας, εκτός από ιδιόκτητα πάρκα και πλήθος συμβάσεων έργων που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, διαθέτει και ολοκληρωμένα έργα. Έχει κάνει την εγκατάσταση ενός μεγάλου πάρκου στο Νομό Αργολίδας. Δύο ακόμη μεγάλα έργα πελατών της εταιρίας βρίσκονται στον Νομό Μεσσηνίας, και ένα στο Νομό Βοιωτίας, ενώ διαθέτουμε πλήθος έργων μικρής κλίμακας σε στέγες και ταράτσες σπιτιών στο Νομό Ευβοίας. Όλα τα παραπάνω βρίσκονται ήδη σε λειτουργία και παράγωγή.


Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μπορεί να εξετάσει όλες τις παραμέτρους και τα στοιχεία με στόχο η επένδυσή σας να έχει την υψηλότερη δυνατή απόδοση, με αποδείξεις: τα ήδη εγκατεστημένα από την εταιρία μας πάρκα έχουν κατά 7% υψηλότερη απόδοση από την αναμενόμενη, εκείνη δηλαδή που έχει υπολογιστεί με βάση τις συνθήκες της περιοχής. Τα οικιακά, μικρότερα έργα μας, έχουν ακόμη υψηλότερο ποσοστό απόδοσης σε σχέση με την αναμενόμενη. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα του σχεδιασμού και τον τρόπος της εγκατάστασης σε συνδυασμό με τα κατάλληλα μηχανήματα ανά περίπτωση.

Με αυτόν τον τρόπο η EXXOLAR δίνει “turn – key solutions” σε επενδυτές μεγάλους και μικρούς, από λίγα κιλοβάτ έως πολλά μεγαβατ, με κύριο στόχο την επιτυχημένη παράδοση του έργου, με τη μέγιστη παραγωγικότητα.