Υπηρεσίες

Η EXXOLAR με πολυετή εμπειρία τόσο στην ανάπτυξη και κατασκευή φωτοβολταϊκών γεννητριών, μετατροπέων και συστημάτων στήριξης, όσο και στο σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη διαχείριση των φωτοβολταϊκών συστημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο, η Conergy, πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια αγορά.

Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και διατίθενται στους πελάτες μας είτε μέσω της εταιρείας μας απευθείας, είτε μέσω του εκπαιδευμένου από εμάς δικτύου συνεργατών μας. Η υψηλή τεχνογνωσία καθρεφτίζεται σε κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα κα ι σε κάθε προϊόν που φέρει το όνομα Conergy.


εταιρία EXXOLAR έχει ένα ευρύ φάσμα παρεχόμενων υπηρεσιών, που καλύπτει 100% την υλοποίηση ενός έργου φωτοβολταϊκών, ανεξαρτήτως μεγέθους του. Ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2006 με την μελέτη και κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων.

Από 1η Ιουλίου 2009, που ισχύει το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στις στέγες», προσφέροντας τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη να τοποθετήσει φωτοβολταϊκά στη στέγη του για την παραγωγή ηλεκτρισμού, η εταιρία έχει επιτυχώς αναλάβει δεκάδες “μικρά” φωτοβολταϊκά έργα.

Η εταιρία EXXOLAR έχει ένα ευρύ φάσμα παρεχόμενων υπηρεσιών, που καλύπτει 100% την υλοποίηση ενός έργου φωτοβολταϊκών, ανεξαρτήτως μεγέθους του. Ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2006 με την μελέτη και κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων.

Η εταιρία EXXOLAR έχει ένα ευρύ φάσμα παρεχόμενων υπηρεσιών, που καλύπτει 100% την υλοποίηση ενός έργου φωτοβολταϊκών, ανεξαρτήτως μεγέθους του. Ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2006 με την μελέτη και κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων.


Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη διαδικασία, δηλαδή πιο αναλυτικά:

 • Σχεδιασμός και μελέτη της επένδυσης για μέγιστη απόδοση.
 • Κατάθεση αίτησης για προσφορά σύνδεσης στη ΔΕΗ.
 • Κατάθεση φακέλου στην πολεοδομία για έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας.
 • Υπογραφή σύμβασης πώλησης ενέργειας στη ΔΕΗ.
 • Προμήθεια όλων των υλικών σε ασυναγώνιστες τιμές.
 • Εγκατάσταση από εξειδικευμένο συνεργείο.
 • Εξάλλου η εταιρία μας συνεργάζεται με μεγάλη τράπεζα για ευνοϊκή και άμεση χρηματοδότηση της επένδυσης.


Όσον αφορά τις μεγάλες εγκαταστάσεις, για τους πελάτες μας που επιθυμούν να κάνουν μεγαλύτερες επενδύσεις σε οικόπεδα και αγροτικά τεμάχια, παρέχουμε αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που αναλυτικά περιλαμβάνουν:

 1. Εντοπισμό κατάλληλης τοποθεσίας και ανάγλυφο περιοχής
 2. Αυτοψία στον χώρο και διερευνητική μελέτη επί τόπου στην περιοχή της εγκατάστασης, για το αν είναι εφικτή η ηλεκτρολογική διασύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ (ύπαρξη δικτύου χαμηλής, μέσης ή υψηλής τάσης)
 3. Αποτύπωση σε τοπογραφικό, σχεδιασμός και μελέτη Φ/Β πάρκου για μέγιστη απόδοση
 4. Κατάθεση φακέλου αδειοδότησης ή εξαίρεσης στη ΡΑΕ
 5. Περιβαλλοντική αδειοδότηση
 6. Διαδικασίες σύνδεσης με ΔΕΗ
 7. Προμήθεια όλων των υλικών, μηχανημάτων και εξαρτημάτων
 8. Διαμόρφωση γηπέδου
 9. Τοποθέτηση βάσεων και εγκατάσταση πλαισίων
 10. Ηλεκτρολογική συνδεσμολογία
 11. Συντήρηση έργου-ανταλλακτικά-τεχνική υποστήριξη
 12. Ασφάλιση εγκατάστασης
 13. Ασφάλεια εγκατάστασης
 14. On – line παρακολούθηση της λειτουργίας του πάρκου, της απόδοσης του και τυχόν σφαλμάτων για έγκαιρη επέμβαση.

Η εταιρία δίνει turn – key solutions , αναλαμβάνει δηλαδή εξ’ ολοκλήρου το έργο, αλλά και τμηματικά , ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, ο οποίος μπορεί κάποια από τα παραπάνω μέρη του έργου να επιθυμεί να αναλάβει ο ίδιος.


Όλα τα παραπάνω τμήματα του έργου , πιο αναλυτικά, γίνονται εφικτά ως εξής;

Διαθέτοντας έμπειρο στελεχιακό δυναμικό και αξιόπιστους συνεργάτες μπορούμε να συντάξουμε και να υποβάλλουμε τους αναγκαίους φακέλους για την έκδοση ή απαλλαγή της άδειας εγκατάστασης & λειτουργίας στην Ρ.Α.Ε., την εκπόνηση των απαραίτητων περιβαλλοντικών μελετών καθώς και την σύνταξη του φακέλου ένταξης στον αναπτυξιακό νόμο ώστε να εξασφαλιστεί η επιδότηση της επένδυσής σας.

Όσον αφορά τα προϊόντα και τα μηχανήματα, η εταιρία μας αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους του εξωτερικού στον εξοπλισμό της εγκατάστασης. Είμαστε πρόθυμοι να διαπραγματευτούμε και να πετύχουμε άμεση παράδοση σε Φωτοβολταϊκά πλαίσια ( panels ), συστήματα στήριξης σταθερά ή με tracking systems , και μετατροπείς ισχύος ( inverters ), και γενικά όλων των εξαρτημάτων που χρειάζεται μια εγκατάσταση για να λειτουργήσει, σε ασυναγώνιστες τιμές. Άλλωστε διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε αποθήκες της εταιρίας μας, διαφόρων μεγάλων Ευρωπαϊκών εταιριών.